İçişleri ve Çalışma Bakanlığı, yarın başlayacak ve 24 Mart’a kadar sürecek “Yaşlılar Haftası”nda bir dizi etkinlik düzenlediğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, etkinlikler kapsamında Lapta Huzurevi ziyaret edilecek, yaşlılara öğle yemeği verilecek, fotoğraf sergisi açılacak.

İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy, yarın sabah saat 10.30’da Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lapta Huzurevi’ni ziyaret edecek.

Aynı gün saat 12.30’da İskele-Yenierenköy-Mehmetçik bölgelerindeki yaşlılara, Lefkoşa’da, Hidden Garden’de öğle yemeği verilecek.

“LAPTA’DA HUZUR” KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ

Kıbrıs Türk Fotoğraf  Derneği’nin (FODER) “Lapta’da Huzur” konulu fotoğraf sergisinin açılışı 21 Mart Pazartesi günü İsmet Vehit Güney Sergi Salonu’nda yapılacak.

Sergi, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın eşi Meral Akıncı ile İçişleri ve Çalışma Bakanı Asım Akansoy tarafından saat 18.00’de açılacak.

KTAMS VE KAMU-İŞ’TEN YAŞLILARA YEMEK

Gazimağusa, Lefkoşa ve Akdoğan bölgesindeki yaşlılara 22 Mart Salı günü öğle yemeği verilecek.

Kıbrıs Türk Amme Memurlar Sendikası (KTAMS) sponsorluğundaki yemek saat 12.30’da Hidden Garden’da olacak.

Lapta Huzurevi, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi ve özel bakımevlerinde kalan yaşlılara ise Kamu İşçileri Sendikası (Kamu-İş) sponsorluğunda 23 Mart Çarşamba günü öğle yemeği verilecek.

Yemek, saat 12.30’da yine Hidden Garden’da olacak.