Girne Belediyesi’nin yaz boyunca sürecek 5. Girne Kültür, Sanat Günleri’nde ikinci konseri, 17 Haziran Çarşamba günü Girne Antik (eski) Liman’da Moğollar grubu verecek.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Türkiye'de Anadolu rock müziğindeki güçlü isimlerinden, Cem Karaca ve Barış Manço ile de beraber sahne almış Moğollar grubunun konseri sat 21.00’de başlayacak.

''Dila Hanım, Güler Misin Ağlar Mısın, Çiçek Abbas, Ağrı Dağı Efsanesi, Devlerin Aşkı, Selvi Boylum Al Yazmalım'' gibi film müziklerinin yaratıcısı Cahit Berkay ve Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca gecede solist olarak sahne alacak.

“KONSERE KİTAPLA GEL, SAKLAMA BAĞIŞLA”

Girne Belediyesi’nin halka açık, ücretsiz verilecek konserle ilgili sloganı ise ''Konsere kitapla gel, saklama bağışla''  olarak belirlendi.

Konsere getirilen kitaplar, kitabı olmayanlara bağışlanacak.

GÜNGÖRDÜ: “BİR DAYANIŞMA KONSERİ OLMASINI İSTİYORUZ”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, halkı, Moğollar gibi efsane bir grupla buluşturacak olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

Güngördü, “Kitabını al konsere gel” diyerek bir dayanışma konseri gerçekleştireceklerini belirterek “Parasız olarak gerçekleştireceğimiz konserimizde bilet olarak konsere gelen gönüllü vatandaşlarımızdan kitap alacağız. Topladığımız bu kitapları da kitabı olmayanlara bağışlayacağız” dedi.

afis-004.jpg