Sanatçı Devrim Tayanç Malyalızade’nin Kıbrıs Türk Diyabet Derneği yararına düzenlediği ”Tanrıçalar Buradaydı” adlı 4. kişisel resim sergisi açıldı.

Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde yer alan serginin açılışına Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber ve davetliler katıldı. Gelirinin yarısı Kıbrıs Türk Diyabet Derneği’ne bağışlanacak sergi, 25 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

Serginin açılışında konuşan sanatçı Devrim Tayanç Malyalızade, “Tanrıçalar Buradaydı” isimli sergisini tüm sevdiklerine atfettiğini belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Bu serginin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Malyalızade, sergide herkesi ilgilendiren hikayeler olduğunu ve bunu izleyenlerin fark etmesini istedi.

Diyabet Derneği Başkanı Mustafa Oymacı ise,  dernekleri yararına düzenlenen bu serginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, Malyalızade’nin heyecanını kendilerinin de paylaştığını vurguladı.

Meclis Başkanı Sibel Siber ise, Malyalızade’nin heyecan duyduğunu söylemesinin çok önemli olduğuna işaret ederek, “Heyecan duymak üretmektir, üreten ve paylaşan insan heyecan duyar” dedi.

Sergide geçmişten günümüze bağlantı kurulduğunu öğrendiğini söyleyen Sibel, bunun kendisini de çok meraklandırdığını ifade etti.