İki toplumlu “Tekrar Birlikteyiz, Together Again” seramik etkinliğinin son aşaması olan Raku etkinliği, pazar günü Larnaka’da Vassos Demetriou’nun atölyesinde iki toplumdan sanatçıları ve sanatseverlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği Başkanı Semral Öztan tarafından yapılan açıklamada, etkinliklerin adada barış içinde yaşamak düşüncesini pekiştirmek için düzenlendiği kaydedildi.

Etkinliklerde arkadaşlıkların kurulduğu, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulduğu belirtilen açıklamada, katkıda bulunan Kıbrıs Türk Eğitim Vakfına ve Vakıflar İdaresine teşekkür edildi.

Semral Öztan ve Vassos Demetriou tarafından organize edilen etkinliklere; Andreas Kattos, Andri Lona, Bedia Kale, Celia Potoudis Macpherson, Christina Constantinou Giusti, Constandinos Constandinidis, Efthymios Symeou, Eser Keçeci, George Georgiades, Hasan Işık, Hasan Saydam, Hayal Dimililer, Maria Vassiliou, Mümine Özdemirağ Yağlı, Özge Refik Kutsay, Photos Demetriou, Sinem Saydam ve Vedia Okutan Gaydeler katıldı.

1458664864.jpg

1458664863.jpg

1458664862.jpg

1458664860.jpg