Uluslararası Kadın Ressamlar Buluşması’na katılan sanatçılar Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’i ziyaret ederek organizasyona verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Gazimağusa Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, 3-9 Nisan tarihlerinde sanatçı Milletvekili Arif Albayrak’ın küratörlüğünde Crystal Rocks Otel sponsorluğunda ilk kez düzenlenen organizasyona katılan 6 farklı ülkeden ressam, Gazimağusa’nın tarihi yerlerini dolaştı ve Başkan İsmail Arter ile görüştü.

Çalışma sonunda üretilecek eserler 8 Nisan’da saat 18.00’da Crystal Rocks Otel’de açılacak sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, sanata ve sanatçıya destek olmayı asli görevlerinden biri olarak gördüklerini vurguladığı ziyarette, kültür-sanat şehri olan Gazimağusa’da ressamlarla bir araya gelmekten duyduğunu mutluluğu dile getirdi ve sanat adına çalışmalara her zaman destek vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Sanatçı Milletvekili Arif Albayrak ise, bu yıl ilk kez düzenledikleri Uluslararası Kadın Ressamlar Buluşması’nı Ersin Yeldener’in sahibi olduğu Cyrtal Rocks Otel’de gerçekleştiğini ve İsveç, Ukrayna, Senegal, Arabistan, Makedonya, Arnavutluk’dan katılım olduğunu söyledi.

Özel bir organizasyona imza atarak kaliteli ressamları biraraya getirdiklerini ve çalışma sonunda kaliteli üretimler ortaya çıkacağını ifade eden Albayrak, Belediye Başkanı İsmail Arter’e teşekkür ederek, 8 Nisan’da yapılacak sergiye davet eti.