Havadis Spor'dan Tonguç Kotak'ın haberine göre, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü Başkanı Cahit Kasapoğlu, Havadis’e açıklamalarda bulundu.

Kasapoğlu, hem Mağusa hem de ülke tenisi için önemli yatırımlar yapmak adına harekete geçtiklerini ve bunu en kısa zamanda başlatacaklarını ifade etti.

Kasapoğlu konuyla ilgili şöyle konuştu: “1 milyon TL’ye mal olacak olan 6 kort, 1 plaj tenisi kortu ve kulüp idari binası ile ilgili her şeyimiz hazır ve ilgili yerlere başvuru yaptık. Ülkede bir ilk olan tekerlekli sandalye tenisi konusunda da çalışmalarımız sürüyor ve en kısa zamanda bu olayı da hayata geçireceğiz. 100’e yakın alt yapı sporcumuz yanında 30 senior klasmanında üyemiz bulunuyor. Tesislerimizin yapılmasıyla birlikte bu ramaklar ikiye katlanacaktır.”

Arazi konusunda gereken girişimlerin de yapıldığını belirten Kasapoğlu, “Seçimler bitti ve süreci yeniden hızlandıracağız. Gazimağusa Belediyesi Başkanı İsmail Arter’in de desteğinin yanımızda olması da önemli bir olaydır. Bu tesisi Mağusa’ya kazandıracağız.” dedi.