Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonunda, lig tarihinin antrenör değişikliği rekoru kırıldı.

Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmaya göre, sezonun bitmesine 2 hafta kala G.Birliği'nde görevden ayrılan teknik direktörü Mesut Bakkal'dan sonra sezon boyunca Süper Lig'de 12 takım toplam 18 teknik adam ile yollar ayrıldı. Böylece Süper Lig tarihinin en çok antrenör değişikliği yaşanan sezon rekoru da kırılmış oldu. Daha önceki rekor 2013-2014 sezonunda 14 teknik direktör değişikliği ile kırrılmıştı .

Geride kalan sezonda K. Erciyesspor'da Bülent Korkmaz – Uğur Tütüneker – Mehmet Özdilek ve Fatih Tekke, G.Birliği'nde Mustafa Kaplan – İrfan Buz ve Mesut Bakkal, Kasımpaşa'da Şota Arveladze – Jan Wouters ve Önder Özen, Balıkesirspor'da İsmail Ertekin – Kemal Özdeş ve Cihat Aslan, Galatasaray'da C. Prandelli – Hamza Hamzaoğlu, Trabzonspor'da V. Halilhodzic – Ersun Yanal, T. Konyaspor'da Mesut Bakkal – Aykut Kocaman, Ç. Rizespor'da Mehmet Özdilek – Hikmet Karaman, Sivasspor'da Roberto Carlos – Sergen Yalçın, Akhisar BŞB.'de M. Reşit Akçay – Reborto Carlos, Eskişehirspor'da Ertuğrul Sağlam - Michael Skibbe, K. Karabükspor'da da Tolunay Kafkas'ın yerine Yılmaz Vural görev aldı.

Süper Lig'de yer alan altı takım F.Bahçe, Beşiktaş, Mersin İdman Yurdu, Bursaspor, İst. Başakşehir ve G.Antep ise teknik adam değişikliği yapmadan sezonu tamamladılar.

TAKIM--ANTRENÖR

1) K. Erciyesspor: Bülent Korkmaz / Uğur Tütüneker / Mehmet Özdilek / Fatih Tekke

2) G.Birliği: Mustafa Kaplan / İrfan Buz / Mesut Bakkal / Mustafa Kaplan

3) Kasımpaşa: Şota Arveladze / Jan Wouters / Önder Özen

4) Balıkesirspor: İsmail Ertekin / Kemal Özdeş / Cihat Aslan

5) T. Konyaspor: Mesut Bakkal / Aykut Kocaman

6) Trabzonspor : V. Halilhodzic / Ersun Yanal

7) Galatasaray: C. Prandelli / Hamza Hamzaoğlu

8) Ç. Rizespor: Mehmet Özdilek / Hikmet Karaman

9) Sivasspor: Roberto Carlos / Sergen Yalçın

10) Akhisar BŞB: M. Reşit Akçay / Roberto Carlos

11) Eskişehirspor: Ertuğrul Sağlam / Michael Skibbe

12) K. Karabükspor: Tolunay Kafkas / Yılmaz Vural