A Milli Takıma ilk kez çağrılan genç futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık, kendisinin 2016'daki turnuvada olmak istediğini ve A Milli Takım'da kalıcı olmak istediğini söyledi.

A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım'da deplasmanda Katar ve 17 Kasım'da İstanbul'da Yunanistan ile oynayacağı karşılaşmaların hazırlıklarına Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde başladı. A Milli Takıma ilk kez çağrılan ve Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliğin'de forma giyen genç futbolcu Ahmet Yılmaz Çalık antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Milli takıma çağrıldığını antrenmanda ısınma hareketleri yaparken öğrendiğini belirten Ahmet Yılmaz Çalık, "Bu benim ilk A Milli Takım kampım. Desteği olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü Fatih Terim'e ediyorum çünkü beni buraya çağırdı. 2016 Avrupa Şampiyonası'na direkt giden bir ülkeyiz. Fatih Terim'in de genç oyuncuları sevdiğini ve oynattığını biliyoruz. Ben de inşallah 2016'daki turnuvada orada olmak istiyorum. Burada kalacağım ve devamlı olmak istiyorum" dedi.

"SON KARARI HOCAMIZ VERİR"

Basın mensuplarının forma şanslarının sorulması üzerine genç futbolcu, "Şampiyonaya uzun süre var. Neler olur bilemeyiz. Biz var gücümüzle çalışmak zorundayız. Son kararı hocamız verir" şeklinde cevap verdi.

Büyük bir hedefine ulaştığını ve hedeflerinin bitmediğini belirten Çalık, "Daha büyük hedefler koymalıyız önümüze inşallah o turnuvalarda ben de yer almak istiyorum. Genç oyuncuyuz. çalışmak zorundayız üzerine koymak zorundayız ki o turnuvalarda olalım" diye konuştu.