Galatasaray, yeni sezonun ilk karşılaşmasında 4 Eylül Stadyumu'nda Sivasspor'a konuk oluyor.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 3 kupayla kapatan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonun ilk mücadelesinde Medicana Sivasspor ile karşılaşıyor. Yarın Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 22.00'da başlayacak olan mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Serdar Diyadin yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Tarık Ongun olacak.

21. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları mücadele ile ligde 21. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 20 karşılaşmada Galatasaray'ın 14 galibiyeti bulunurken, 3 karşılaşmada ise gülen taraf Sivasspor oldu. 3 mücadelede ise taraflar sahadan birer puan ile ayrıldı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar 41 kez fileleri havalandırırken, Medicana Sivasspor ise 21 kez gol sevinci yaşadı.

2014-2015 sezonunda oynanan maçlar Galatasaray, Türk Telekom Arena'da rakibini 2-1 mağlup ederken, Sivas'ta oynanan mücadelede ise 3-2'lik skorla sahadan üstün ayrıldı.

SİVAS YOLCULUĞU BUGÜN

Galatasaray, Medicana Sivasspor maçının hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 17.25'te Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Sivas'a hareket ederek karşılaşma için kampa girecek.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray'ın Medicana Sivasspor karşısındaki muhtemel 11'i şöyle:

"Muslera, Telles, Chedjou, Hakan Balta, Sabri, Bilal, Yasin, Selçuk İnan, Sneijder, Podolski, Burak."