BRT Spor'un haberine göre, Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün organize ettiği KKTC Drift şampiyonası’nda yeni sezon, Mağusa Tır Parkı’nda bugün yapılacak yarış ile başlıyor. Sporcuların ve seyircilerin en sevdiği pistlerden olan Mağusa tır parkında dün serbest antrenmanlar yapıldı. Oldukça hızlı ve teknik bir pistte yapılacak yarış öncesi, yarışma komiserleri, Avrupa’nın en önemli drift şampiyonası olan Drift GP’de görev yapan; Niall Gunn, Antanas Kygoulis ve Olaf Commis sporculara bilgiler verdiler.

Yakın Doğu Üniversitesi, Near East Bank, Near East Technology, Les Ambasadeurs, Döveç Group, Başman Group, Dorona Turizm, Park Palace, Girne Üniversitesi, Malpas Hotel, BigiBox, Cookies, Mobil 1, Mardo Ice Cream gibi kuruluşların destek verdiği yarış, sabah yapılacak resmi antrenman ve sıralama turları ile başlayacak. Saat 13.00’den itibaren ise ikili eşleşmeleri başlayacak.

Seyirciler içinde büyük değişiklikler yapılan organizasyonda özel izleyici trübünleri ve birçok yiyecek içecek standı bulunacak. Çeşitli etkinliklerinde gerçekleştirileceği yarışta yine ilk kezpara ödülü de verilecek. Yarışın üçüncüsü 500 TL, ikincisi 1,000 TL ve birincisi 2,000 TL ödül kazanacak.

Kayıt Listesi:

1.ErdoğanAşık

2.Mehmet Çavuş

3.Akay Akbil

4.Ülkü Erçoban

5.Güneş Alakan

6.Mehmet Akçen

7.Halil Özgem

8.Kürşat Güdül

9.İzer Özvurulmuş

10.İbrahim Yücebaş

11.Kerim Beşok

12.Ali Kaçakbaflı

13.Tolga Reyhan

14.Özgür Dağkıranlar

15.Enver Haskasap

16.Ahmet Bağrıaçık

17.Önem Biçentürk

18.Yusuf Acemoğlu

19.Ömer Soyer

20.Cafer Aracılar

21.Bekir Özsusuzlu

22.Ahmet Öksüzoğulları

23.Sinam Gazi

24.Fahri Efendi