Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Türkiye yenilgisi sonrası sarı-kırmızılı takımdaki arkadaşlarının kendisine gülüp gülmeyecekleri sorusuna, "Şu anda hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Gülerlerse de bu gerçeği değiştiremem" yanıtını verdi.

Hollanda Milli Takımı'nın ve Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, 3-0 kaybettikleri Türkiye maçı sonrasında NOS TV'ye karşılaşmayı değerlendirdi. Muhabirin, "Galatasaray'daki takım arkadaşların soyunma odasında sana gülerler mi?" sorusuna yıldız futbolcu şöyle yanıt verdi:

"Şu anda hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Gülerlerse de bu gerçeği değiştiremem. İyi olmak ve kaçırdığımız üçüncülüğü yeniden almak zorundayız."

TÜRKİYE İKİ MAÇI DA KAZANAMAZ

Hollanda Milli Takımı'nın kötü gitmesinde hatanın ne olduğunu bilmediğini belirten Sneijder, "Keşke ben de hatanın nerede olduğunu bilseydim. Üzerimizde kötü bir şans vardı. Bunu açıklamak hiç kolay değil. Daha iyi olmak zorundayız. Mağlubiyet için kendimizi suçlayamayız. Avrupa Şampiyonası'nı kaçırdık mı? Bence hayır. Biz Türkiye'nin kaybını umut ediyoruz. İki maçı da kazanamayacaklar" şeklinde konuştu.