Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray'ın önemli silahları Burak Yılmaz, Wesley Sneijder ve Podolski'ye önlem alacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında 19 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de sahasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Shota Arveladze tüm planlarını 3 puan üzerine yapıyor.

Galatasaray'ın bugünkü durumunun hiç kimseyi yanıltmaması gerektiğini belirten Shota, "Ligde ve Avrupa'da istedikleri yerde olmayabilirler ama sonuçta biz Galatasaray ile oynayacağız. Rakibimizin bugünkü durumuna bakmadan hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizimle oynayacakları maçı kazanıp, çıkışa geçmek ve moral bulmak isteyecekler. Şu ana kadar oynadığımız maçların en zorunu oynayacağız" dedi.

Galatasaray'ın 3. bölgesini yakın yakın markaja alacaklarını belirten Shota, "Burak Yılmaz'ı Wesley Sneijder ve Podolski'yi herkes tanıyor. Onları yakın markaja alıp pres altında tutacağız. Onları serbest bırakma gibi bir düşüncemiz yok. Gerekli önlemleri alacağız. Savunma olarak amacımız rakip ileri uç oyuncularını pres altında tutmak olacak" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, takımda yedek oyuncu diye bir kavramlarının olmadığını belirterek, "Takıma gelen her oyuncu bizim için değerli ve önemli. Hiç bir oyuncumuz yedek değil. Durumlarına göre ve performanslarına bakarak forma veriyoruz. Her oyuncunun yeri değişebilir. Kazanan kadroyu bozmayacağız diye bir şey de yok" ifadelerini kullandı.

SHOTA İLK 11'İ BÜYÜK ÖLÇÜDE BELİRLEDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, Galatasaray karşısında sahaya süreceği ilk 11'i ise büyük oranda belirledi. Gürcü teknik adam, savunmada göreve vereceği isimleri netleştirdi. Kalede Onur, defansta Cavanda, Mustafa Yumlu, Douglas, Constant'ın forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, orta alanda ise Okay'ın iyileşmesiyle bu oyuncunun M'Bia ile birlikte görev alması bekleniyor. Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Marko Marin ve N'Doye'nin de ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.