Real Madrid'in Las Palmas deplasmanında puan kaybı yaşadığı karşılaşmanın 72. dakikasında oyundan alınan Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Zinedine Zidane arasında gerilim yaşanmıştı. Ronaldo, oyundan alınmasının ardından memnuniyetsiz bir şekilde kenara gelmiş ve Zidane'a tepki göstermişti.

Ancak Real Madrid yedek kulübesinde çekilen görüntüleri, iki arasındaki tartışmanın bununla sınırlı kalmadığını gösterdi. Yayınlanan yeni görüntülerde Ronaldo’nun Zidane’a ‘Su puta madre’ (O….. çocuğu) dediği görülüyor. Üstelik görüntüler, Ronaldo’nun bir süre daha Zidane’a küfretmeye devam ettiğini de ortaya koydu.

‘RONALDO’YU DİNLENDİRMEM GEREKİYORDU’

Karşılaşmanın ardından yaptığı değişiklikle ilgili bir açıklamada bulunan Zidane, “Çarşamba günü bir maç oynadık ve onu dinlendirmem gerekiyor. İyi oynadı ama değişiklik yapmam gerekiyordu çünkü salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçımız var” dedi.

Zidane gazetecilerin “Sinirli miydi?” sorusu karşısında ise “Sinir? Hayır. Bence bu sizin yorumunuz. Her futbolcu sürekli sahada olmak ister ama benim oyuncularımı düşünmem gerekiyor, özellikle Ronaldo’yu” yanıtını verdi.

Bu arada Ronaldo, Zidane’ın bu kararının ardından 7 yıldır formasını giydiği Real Madrid'de ilk kez oyundan alınmış oldu.