A Milli Takımın Letonya ve Hollanda ile Eylül ayında Konya'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçlarının programı belli oldu.

A Milli Takım, 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak ve Konya'ya seyahatten önceki çalışmalarını burada sürdürecek. Ay-yıldızlı kafile, 1 Eylül Salı saat 22.30'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Konya'ya hareket edecek. Ertesi gün saat 20.15'te Konya Büyükşehir Stadı'nda yapılacak antrenmanla Letonya maçı hazırlıklarını sonlandıracak. A Milli Takımda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise idman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyecek. Türkiye-Letonya karşılaşması, 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te başlayacak.

A Milli Takım, Hollanda ile oynayacağı karşılaşma için son çalışmasını 5 Eylül'de saat 18.00'de Konya Büyükşehir Stadı'nda yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, bu çalışmadan evvel düzenlenecek basın toplantısında medya mensuplarının sorularını cevaplayacak. Türkiye-Hollanda müsabakası 6 Eylül Pazar günü saat 19.00'da oynanacak. A Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek.