PTT 1. Lig play-off mücadelesinde finale yükselen Antalyaspor'un teknik sorumlusu Mustafa Ati Göksu, bütün arzularının Samsunspor maçını kazanarak Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göksu, futbolun ciddi bir oyun olduğuna dikkat çekerek, "İlk maçta 3-0 galip ayrıldığımızda herkes bu karşılaşmanın kolay olacağını düşündü. Ancak öyle olmadı. Adana Demirspor 2-0 kazanmasına rağmen final hakkını biz elde ettik. Futbolcu kardeşlerimi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Adana Demirsporlu futbolcu kardeşlerim de iyi mücadele etti ancak kazanan biz olduk. Final hakkını kazandık. Futbolcu kardeşlerim finalde de kazanıp üçüncü olarak Süper Lig'e çıkacaklarına inandılar ve bunu da başaracak güçteyiz" dedi.

Maçtan sonra çıkan olayların üzücü olduğunu dile getiren Göksu, "Olayları anlayamadım. Maç bittikten sonra rakip futbolcuların bir iki arkadaşımıza saldırmasına anlam veremedim. Böyle şeyler olmamalı ama oldu. Biz artık geriye bakmayacağız. Bundan sonra biz İstanbul Başakşehir Stadı'nda oynayacağımız Samsunspor maçını düşünüp, ona hazırlanacağız. Bizim artık bütün arzumuz Samsunspor maçını kazanıp, Süper Lig'e çıkmak" diye konuştu.

KARAMAN: "HAKKINIZI HELAL EDİN"

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise final hakkını kaybettikleri için üzgün olduklarını belirtti. Sezon başından bu yana emek verdiklerini ifade eden Karaman, ancak son haftalarda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Karaman, "Oyuncularımla gurur duyuyorum. Onlar çok karakterli çocuklar. Sezon bitmesine rağmen ve birçoğu şu andan itibaren bizim oyuncumuz olmamasına rağmen bu mağlubiyeti kabul edememiş, camiaya hizmet etmeye gayret etmiş çocuklar. İnşallah bu şehir onları unutmayacak" diye konuştu.

Karaman, final müsabakasında olmayı çok istediklerini vurgulayarak, "Keşke bu play-off'lara kalmadan işin gereğini yapabilseydik. Ama gözü kör olsun, sadece oyun oynamayı biliyoruz, başka bir şey bilmiyoruz. Bildiğimiz şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bildiğimiz de bu kadar. Hepinize teşekkürler, hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Adana Demirspor-antalyaspor Maçı Ardından

Adana Demirspor-antalyaspor Maçı Ardından

Kaynak: İhlas Haber Ajansı