Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, hakeme yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, "Rahmetli Vedat Okyar'ın bir lafı var; Beşiktaşlılar mazeret uydurmaz, Beşiktaş hakemi de herkesi de yener. O yüzden bugün çok güzel bir galibiyet oldu. Herhalde Mahmut Bey dışarı çıkan toptan golü görmedi" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, hakeme yönelik eleştirilerinin hatırlatılması üzerine, "Rahmetli Vedat Okyar'ın bir lafı var; Beşiktaşlılar mazeret uydurmaz, Beşiktaş hakemi de herkesi de yener. O yüzden bugün çok güzel bir galibiyet oldu. Herhalde Mahmut Bey dışarı çıkan toptan golü görmedi. Bugün herkesi yenerek, galibiyeti hak ettik. Futbolcuları yürekten tebrik ediyorum. Çok güzel futbol oynadık, ayaklarına sağlık" dedi.

"ŞAMPİYONLUK MEŞALESİNİ YENİ STADIMIZDA KALDIRACAĞIZ"

'Sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz" diyen Albayrak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Yeni stadımıza inşallah en yakın zamanda geçeceğiz. Yeni stadımıza geçene kadar bizi burada yalnız bırakmasınlar. Şampiyonluk meşalesini orada yakacağız, kupayı da orada alacağız. Buraya gelen, gelmeyen bütün taraftarlarımıza helal olsun. Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmaz. Bundan sonra daha fazla gelecekler. Onlar bizim her şeyimiz."

"TOP ÇİZGİYİ GEÇMİŞTİ"

Robin van Persie'nin attığı golün öncesinde Volkan Şen'in topu oyun alanı dışında kontrol ettiğini gördüklerini belirten Metin Albayrak, "Volkan Şen'in pozisyonunda bize göre top çizgiyi geçmişti. Tabii bir daha seyretme imkanı olmadı. Bizim olduğumuz yerden geçtiğini gördük. Eve gittiğimizde daha net görebiliriz ama geçti şeklinde gördüm" diye konuştu.