Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu , teknik direktörlük görevine Ümit Özat 'ın gelmesinin ardından yükselişe geçti. Özat öncesi oynadığı 17 maçta 11 puan toplayan kırmızı-lacivertli takım, genç teknik adam idaresinde çıktığı 7 karşılaşmada 9 puan kazandı.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek olan Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Hüseyin Çalışkan , Ümit Özat hakkında bilinmeyen bir olayı paylaştı.

"BİZE BÖYLE HOCA LAZIM"

Başkan Çalışkan, teknik direktör Ümit Özat'tan çok memnun olduklarını belirterek, "Biz arasak, Ümit hoca gibi birini zor bulurduk. Ne mutlu ki böyle bir hocayla çalışıyoruz. Geçen gün oyuncuların her birine ayakkabı almış. Bizden maaş, para almıyor bir de cebinden para harcıyor. İşte bize böyle bir hoca lazım. Hocama teşekkür ediyorum" dedi.

"TRABZON'DAN PUANLA DÖNECEĞİZ"

Mersin İdmanyurdu Başkanı, yarın oynayacakları Trabzonspor maçından puan veya puanlarla döneceklerine inandığını vurgulayarak, "Yönetim olarak da kenetlendik. Emin olun biz bu ligde kalacağız. Oyuncularımın inançlı oluşuna inanıyorum. O kadar inançlılar ki biz birlik beraberlik içinde ligde kalacağız" ifadelerini kullandı.