Antalya Arena Stadyumu’nda bu akşam saat 21.15’te, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak final karşılaşması öncesi geniş güvenlik önlemleri alındı.

33 bin seyirci kapasiteli Antalya Arena Stadyumu çevresinde ve içerisinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, stat çevresindeki ana ve ara yollar güvenlik bariyerleriyle kapatıldı. Polis stat çevresindeki yolları araç girişine kapattı ve park halindeki araçlar kaldırıldı. Stat içinde Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları kendilerine ayrılan bölümlere pankartlarını astı. Kupa seremonisinin yapılacağı platform da hazırlanırken, polis ise stat içindeki güvenlik önlemlerine devam etti.

GÜZERGAHLAR

Fenerbahçe taraftarı, Antalya Arena Stadyumu’na güney tarafı (Sakıp Sabancı Bulvarı- Atatürk Kültür Merkezi-Cam Piramit) oluşturulacak dış bariyerlerde bulunan arama noktalarında gerekli arama ve bilet kontrolü yapıldıktan sonra stadyuma alınacak. Galatasaray taraftarı ise stadyumun kuzey kısmı (Meltem Mahallesi) tarafından aynı önlemler alındıktan sonra stadyuma alınacak.

Saat 21.15’te başlayacak karşılaşma için taraftarlar saat 18.00’den itibaren stada alınması bekleniyor.