Spor Toto Süper Lig'e yükselen ve oynadığı 3 maçta 6 puan toplayarak ligde 5. sırada bulunan Antalyaspor'da Passolig kartı alan 25 bininci taraftarını Eto'o ile bir araya getiriyor.

Antalyaspor'un resmi Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada, geçen sene sezon sonunda 9 bin 826 olan Passolig sayısı, kulübün tekrar Süper Lig'e yükselmesi ve yaptığı flaş transferlerle 24 bin seviyesine geldiği dile getirildi.

Twitter hesabından yapılan açıklamada, Passolig kartı alan 25 bininci taraftarın Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o ile bir araya getirileceği belirtildi. Taraftarın dünyaca ünlü golcü oyuncu Eto'o ile tanışacağını ve gerçekleştirilecek buluşmada taraftara çeşitli sürprizler yapılacağı kaydedildi. Öte yandan takıma destek veren taraftarlara da teşekkür edildi.

TÜRK BAYRAĞI PAYLAŞIMI

Öte yandan Kamerunlu dünyaca ünlü oyuncu Samuel Eto'o Instagram hesabından Türk bayrağı paylaşarak "Big love (büyük aşk)" yazdı. Fotoğraf kısa sürede birçok takipçi tarafından beğenildi. Yıldız oyuncunun paylaştığı fotoğrafa çok sayıda yorum da yapıldı.

Antalyaspor’da Eto’o’lu kampanya