Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını ve 3-4 mevkiye daha futbolcu alacaklarını açıkladı.

Antalyaspor'un hareketli bir transfer dönemi geçirdiğini belirten Başkan Gencer, çok transfer yapıyor gibi görünseler de ihtiyaç duyulan bölgeye futbolcu aldıklarını kaydetti. Her mevkide iki oyuncu olmasını planladıklarını ifade eden Gencer, "Şuan kadroda 29 futbolcumuz var. Adem Alkaşi, Bahadır Öztürk, Yavuz Özsevim, Çağrı Yarkın, Atakan Cangöz vr kaleci Ahmet Özden'e kulüp bulmalarını istedik. Sözleşmelerini uzatmadık. Yavuz Alanyaspor'la anlaşacak kiralık olarak. Bizim her futbolcumuz değerlidir. Ama genç oyuncularımızın kendilerini geliştirmeleri için oynamaları gerekiyor. Giden oyuncularla kadromuz 22'ye düşecek" dedi.

"3-4 TAKVİYE"

Orta saha, sol kanat ve stoper mevkilerine 3 ya da 4 transfer daha yapacaklarını belirten Gencer, "Sol kanata Bosna Hersek'li Josip Kvesic ile anlaştık. Kulübüyle de anlaştık. Bu futbolcunun dışında bir transfer çalışmamız yok. Kamerunlu eski oyuncumuz Eyong Enoh bize geri dönmek istiyor. Eto'o da milli takımdan arkadaşı. Her konuda görüşmeler devam ediyor. Enoh'un şartlarımızı onaylamasını bekliyoruz" diye konuştu.

"17 MAÇIMIZI İÇERİDE OYNAYACAĞIZ"

Yeni stadyum çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Gencer, "Stadyum çalışmalarında olumsuz giden bir durum yok, Passolig sorunu var. Onu da çok kısa süre içinde çözeceğiz. Gerekli yazışmalar bakanlık nezdinde yapılıyor. Önümüzdeki döneme yetişecek. İçeride oynayacağımız Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarını dışarıda oynamak için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurduk. TFF'den olumlu sonuç çıkacağına inanıyoruz. TFF'den çıkacak kararla 17 maçımızı yeni stadımızda oynayacağız" dedi.

Gencer, adı başka kulüplerle anılan Diarra'nın Antalyaspor'da mutlu olduğunu ve transferinin gündemde olmadığını aktardı.