Spor Toto Süper Lig'e yükselen ve flaş transferleriyle adını dünyaya duyuran Antalyaspor'da transfer çalışmaları devam ediyor.

Kırmızı-beyazlıların gündemine son giren oyuncular ise Saint-Etienne'de forma giyen François Clerc ve son olarak Monoco'da forma giyen dünyaca ünlü golcü Dimitar Berbatov.

Samuel Eto'o'yu kadrosuna kattıktan sonra flaş transferlerine devam etmek isteyen Antalyaspor'da bir stoper ve de bir golcü futbolcu için temaslara başlandı.

BERBATOV ANTALYASPOR'UN RADARINDA

Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve kırmızı-beyazlı takımın hemen her transferinde yer alan menajer Metin Korkmaz ile birkaç gün önce Fransa'ya gitmişti. Gencer ve Korkmaz'ın, Saint-Etienne'de forma giyen François Clerc transferini bitirmek için Fransa'ya gittiği öğrenildi. Antalyaspor yönetimi, Saint-Etienne takımıyla sözleşmesi sona eren deneyimli defans oyuncusuyla dün bir araya geldi. Transfer için önemli aşamaların kaydedildiği ve küçük pürüzlerin kaldığı da öğrenildi. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ise 32 yaşındaki deneyimli oyuncuyla görüştükten sonra son olarak Monoco'da forma giyen 34 yaşındaki golcü oyuncu Dimitar Berbatov'un menajeriyle bir araya gelerek yıldız golcünün şartlarını öğrendi.

YUSUF ŞİMŞEK SERDAR TAŞÇI'YI İSTİYOR

Öte yandan Antalyaspor yönetimi, takıma transfer etmek istediği Egemen Korkmaz'ın İsviçre 2. Lig ekiplerinden Will 1900 ile 2 yıllığına anlaşmasının ardından gözünü yurt dışında oynayan gurbetçi oyunculara dikti. Kırmızı-beyazlıların defansın ortasına yapacağı transferde önceliği ise Spartak Moskova'da forma giyen 28 yaşındaki Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı olduğu gelen haberler arasında. Antalyasporlu yöneticiler, teknik direktör Yusuf Şimşek'in de alınmasını çok istediği Taşçı için yıldız oyuncuyla temaslara başladı ve oyuncunun şartlarını değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi.