Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Antrenmanı sportif direktör Giuliano Terraneo da izledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde sürdüren sarı-lacivertliler, hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik patron Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda Fenerbahçeli futbolcular ısınma ve denge çalışmalarının ardından dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler antrenmanın basına kapalı kısmında ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi.

Sabah gerçekleşen antrenmanda sakatlığı bulunan Bruno Alves takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, dün takımdan ayrı çalışan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım ise bu sabah takım arkadaşlarıyla çalışmalara katıldı.

ANTRENMANI TERRANEO DA İZLEDİ

Öte yandan antrenmana Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo da katıldı. Basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Terraneo, daha sonra sarı-lacivertlilerin antrenmanı izledi.

Sarı-lacivertliler çalışmalarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek. Yarın akşam saatlerinde İran takımı Zop Ahan ile Düzce 18 Temmuz Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirecek olan sarı-lacivertliler, Düzce kampını noktalayacak.