Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun İngiltere'de oynamak istediğini dile getirdi. İspanya medyası ise bu açıklamanın ardından transfer söylentileri ile çalkalanmaya başladı.

İspanyol As Gazetesi'ne konuşan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun geleceği adına çok önemli açıklamalarda bulundu. Ahmet Bulut, açıklamalarının ilk bölümünde Arda'nın İspanya'dan ayrılmak istediğini söyledi. Arda'nın Atletico'dan da ayrılmaya da sıcak baktığını ifade eden Bulut, milli futbolcunun geleceği hakkında da bilgiler verdi.

İspanyol As Gazetesi'ne konuşan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, "Arda bu yaz İspanya'dan ayrılma niyetinde. Onun Premier Lig'de oynamak gibi bir hedefi var. Şuan içinde, önünde böyle bir yol açılması muhtemel. Ancak sözleşmesinde serbest kalma maddesinin 41 milyon Euro olması nedeniyle bu o kadar da kolay bir iş olmayacak. Arda'yı İngiltere'den isteyen 3 kulüp var. Bu kulüplerin isimlerini veremem ama bunlar İngiltere'nin ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri" dedi.