Habertürk yazarı Meriç Müldür, Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan'ın Beşiktaş'a 'Evet' dediğini, ilgili görüşmelerin Fikret Orman'ın Londra ziyaretlerinde gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Arda Turan'la hafta sonu İstanbul Yeniköy'de karşılaştığını belirten Habertürk Spor yazarı Meriç Müldür, aralarındaki diyaloğu şöyle aktardı:

"Yıldız futbolcu dün İstanbul'daydı. Yeniköy'deki bir balıkçıda karşılaştık, Beşiktaş'ı sorduk, ‘Kısmet' dedi. Ama mekandaki Siyah-Beyazlı taraftarlara tüm samimiyetiyle ‘Barselona senelik maaşımda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş, Barselona ile anlaşırsa ben ‘Evet' dedim' sözleriyle müjdeyi vermiş.

Meğerse Fikret Orman'ın Londra seferleri de boşuna değilmiş. Zirve Londra'da gerçekleşmiş.

Arda Turan, Beşiktaş için hazır. O kadar hazır ki restaurantta sohbet ettiği Beşiktaşlılar ve çocukları ile ‘Kartal' hareketi yapıp poz bile verdi.

​Arda'nın gece yarısı yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. Deneyimli yıldız, Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin ile çekildiği fotoğrafı yayınlayıp 'Kaptan' ifadesini kullanması Beşiktaşlı taraftarlar arasında 'Transfer bitti' şeklinde yorumlandı."