Barcelona'ya transfer olan ünlü futbolcu Arda Turan, Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Atila Aydıner, ünlü futbolcunun daha önce yaşadığı caddenin adının Arda Turan Caddesi olarak değiştirileceğini açıkladı.

Ünlü futbolcu Arda Turan, babası Adnan Turan ile birlikte Bayrampaşa Belediyesi'ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Atila Aydıner ile bir araya geldi. Barcelona'ya transferinden dolayı ünlü futbolcuyu tebrik eden Başkan Aydıner, "Bayrampaşa'nın çocuğunun, Bayrampaşa'dan çıkan birinin dünyanın en büyük futbol takımı olan Barcelona'ya transfer olması bizleri mutlu etti" dedi.

ARDA'YA JEST

Ziyaret sırasında Arda Turan'a bir de sürpriz yapan Başkan Aydıner, "Arda'mızın babasının oturmuş olduğu, kendisinin de doğmuş olduğu, büyüdüğü caddenin adını değiştirdik. Caddenin adını Arda Turan koyduk. Ordu Caddesi bundan böyle Arda Turan Caddesi olarak Bayrampaşa'da anılacak. Bayrampaşa Belediye Meclis kararını çıkardık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdik. İnşallah Arda Turan Caddesi olarak gelecek ve hep birlikte tabelamızı Arda'mız burada olduğu bir dakikada onu oraya asacağız" diye konuştu.

Sürpriz karşısında mutlu olan Arda Turan ise, "Sağ olsun başkanımız çok nazik. Bizim için belediyemiz de, başkanımızla ilişkimiz ritüel bir şey. Sağ olsun herkese çok yakın. İlgisi, alakası her zaman çok güzel. Bir gelip halini hatırını sormak istedik. Kendisine ilgisinden dolayı, bu yaptığı jestten dolayı çok teşekkür ederim. Umarım semtim için hayırlı bir şey olur" şeklinde konuştu.

Başkan Atila Aydıner ziyaret sırasında Arda Turan'a vazo hediye etti. Vazoyu alan Turan ise, "Annem bayılacak buna" dedi.

Barcelona'ya transferiyle ilgili soruları yanıtsız bırakan Arda Turan, daha sonra belediyeden ayrıldı.