Milli futbolcu Arda Turan'ın dünya devi Barcelona'ya transferi, Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Bakışlar köyündeki baba ocağını sevince boğdu.

Arda Turan'ın anne ve babasının memleketi Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Bakışlar köyü, yıldız oyuncunun Barcelona transferinin mutluluğunu yaşıyor. Turan'ın köyde yaşayan dayıları, enişteleri ve birinci dereceden akrabaları, köy kahvesindeki televizyondan Arda Turan'ın transfer haberlerini takip ediyor.

"2 YILDIR KÖYE UĞRAMIYOR"

Turan'ın yaklaşık 2 yıldır köye uğramadığını belirten akrabaları, yıldız futbolcunun köye bir çok maddi katkısının bulunduğunu söylüyor. Yurt dışına transfer olduktan sonra köye fazla gelemediğini anlatan akrabaları, 2 yıl önce Turan'ın köye geldiğini, kısa bir süre olsa da köyde vakit geçirdiğini belirtti.

Köyde yaşayan ve akrabası olduğunu belirten Hasan Varol, köy muhtarı ve başka komşuların Arda Turan'a sorunu bildirmesi durumunda maddi yardımda bulunduğunu ifade etti. Arda Turan'ın babası Adnan Turan'la birlikte köyler arası futbol müsabakalarında büyük başarılara imza attıklarını anlatan Saadettin Dal, "Babası futbola çok meraklıydı, beraber oynardık" dedi.

"BUĞDAY DEPOLARINDA TOP OYNUYORDU"

Arda Turan'ın eniştesi olduğunu ifade eden Muammer Şimşek, "Arda'yla gurur duyuyoruz, çok iyi bir takıma transfer oldu. Küçükken buğday depolarında top oynuyordu. İmam evine 10 bin TL yardımda bulundu. Yan köyün cami yapımına da 5 bin 500 TL yardımda bulundu" şeklinde konuştu.

Arda’nın baba ocağında büyük sevinç

Arda’nın baba ocağında büyük sevinç

Arda’nın baba ocağında büyük sevinç

Arda’nın baba ocağında büyük sevinç