Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveledze, Kayserispor maçından altın değerinde bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadele Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maç sonu değerlendirmesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveledze, "Kapalı bir oyundu ilk yarı. Sahasında Kayserispor iyi kapandı ve açmak kolay değildi. Koşularda net pozisyonlarımız var. Oyunu açabilirdik ama olmadı. İkinci devre değişiklik yaptık ve golü bulduk. Çok önemli bir 3 puan aldık. Bu tarz maçlar zor olur. Son dakikaya kadar mücadele etmek ve gol atmak çok önemli. Yolumuza devam ediyoruz. Altın değerinde bir 3 puan aldık" dedi.

"KAYSERİSPOR'U HAK ETTİĞİ YERLERE GETİRECEĞİZ"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise, "Bugün çok dengeli bir oyun oldu. İkinci devre fiziksel olarak üstünlüğümüz koruduk. Rakibin yaptığı oyuncu değişiklikleri işimize geldi. Final paslarını iyi veremedik. Oyunun hakkı bu değildi. En azından 1 puan Kayserispor'un hakkıydı. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağız ve Kayserispor'u hak ettiği yerlere getireceğiz" ifadelerini kullandı.

"Hakemin kararlarından memnun musunuz?" sorusuna Kafkas, "Hakem 2 numarayı atmadıysa benim söyleyeceğim bir şey yok. Bu adam bugün sahada kaldıysa Hüseyin Göçek'e "pes" demek lazım" diye konuştu.