Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında ağırlayacağı Gençlerbirliği'ni mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 4'e çıkarmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'de milli maçlar sebebiyle verilen aranın ardından heyecan devam ediyor. 8. hafta mücadelesinde Galatasaray, yarın sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Çağatay Şahan yönetecek.

88. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları maçla birlikte lig tarihinde 89. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 88 maçta Galatasaray, sahadan 47 kez galibiyet ile ayrılırken, Gençlerbirliği ise 22 kez 3 puan sevinci yaşadı. 19 mücadelede ise taraflar eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Galatasaray'ın attığı 147 gole, Gençlerbirliği 95 golle karşılık verdi. Geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmalarda Ankara'da oynanan mücadele 1-1, Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanan mücadele ise Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

DÜDÜK ÇAĞATAY ŞAHAN'DA

Yarın saat 19.00'da Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakayı Çağatay Şahan yönetecek. Şahan'ın yardımcılıklarını Volkan Narinç ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Kemal Yılmaz olacak.