Galatasaray, ligin 4. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Mersin ekibi ile İstanbul'da daha önce 14 karşılaşmaya çıkan Aslan, bu müsabakalarda mağlubiyet yüzü görmedi.

Spor Toto Süper Lig, milli maçlar sebebiyle verilen aranın ardından yeniden start alıyor. Ligin ilk 3 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden son şampiyon Galatasaray, ligin 4. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk ediyor. Yarın saat 20.15'te başlayacak olan karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

29. RANDEVU

İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile ligde 29. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 28 müsabakada Galatasaray, 15 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Mersin İdmanyurdu ise 3 karşılaşmada gülen taraf oldu. 10 müsabakada ise taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar, rakip fileleri 35 kez havalandırırken, kalesinde ise 17 gol gördü.

EVİNDE MAĞLUP OLMADI

Galatasaray, Mersin ekibi ile sahasında oynadığı 14 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda 11 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Aslan, 14 maçın sekizinde ise gol yemedi.

GALATASARAY'DA 3 EKSİK

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren Hamit Altıntop ve Chedjou'nun yanı sıra kart cezalısı Carole, yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Galatasaray'ın Manchester City'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Jason Denayer'in ise Chedjou'nun yokluğunda ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

DÜDÜK METE KALKAVAN'DA

Yarın Türk Telekom Arena Stadyumu'nda saat 20.15'te başlayacak olan müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ekrem Kan olacak.