Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, "Aziz Yıldırım, A Milli Basketbol Takımı'nda oyuncuların beyninin yıkandığı, oyuncular için transfer görüşmeleri yapıldığını söyledi. Bunun yapıldığını ispat etsin, anında istifa ederim" dedi.

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'yi 80-63 mağlup ettikleri karşılaşmadan sonra 360 kanalında yayınlanan Telegol Programı'nda Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkında "istifa etmesi gerekli" şeklindeki açıklamasına cevap verdi.

"KARARI VERECEK OLAN HARUN ERDENAY VE DURSUN ÖZBEK'TİR"

Aziz Yıldırım'ın, "A Milli Basketbol Takımı kampında oyuncuların Ergin Ataman tarafından aklı çeliniyor. İstifa etmeli" açıklamalarının hatırlatılması üzerine Ataman, "Aziz başkan kendi görüşünü söylüyor. Aziz Yıldırım, Türk Milli Takımı'nda oyuncuların beyninin yıkandığı, oyuncular için transfer görüşmeleri yapıldığını söyledi. Bunun yapıldığını ispat etsin, anında istifa ederim. Aziz başkan için çok fazla bir şey söylemiyorum. Kendi fikirleridir. Karar verecek olan Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ve Dursun Özbek'tir" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE SALONUNDA KÜFÜRLERE MARUZ KALIYORUM"

Fenerbahçe ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmalarda küfre maruz kaldığını vurgulayan başarılı çalıştırıcı, "Ezeli rekabetin içinde gerginlikler olabiliyor. Geçmişte herkes hatalar yapmıştır. 6 yıldır Fenerbahçe salonuna gidiyorum. İnanılmaz derecede hareketlere, küfürlere maruz kalıyorum. Bir kere dahi taraftara jestim olmamıştır. 3 yıl önce çok sinirlendim ve kendimi oyundan attırdım" ifadelerini kullandı.