A Milli Takım ve Bursaspor'un genç yıldızı Emre Taşdemir, "A Milli Takım'da oynamak hedeflerim arasındaydı. Uzun yıllar burada bu formayı terletmek istiyorum. Sonra da Avrupa'ya gitmek istiyorum" dedi.

A Milli Takım'ın Kazakistan ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu maçı öncesi hazırlıklarını sürdürürken, antrenman öncesi Bursaspor'un genç yıldızı Emre Taşdemir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. A Milli Takım'da dün ilk kez forma giyen genç yıldız, ilk 11 oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Fatih Terim'e teşekkür eden Taşdemir, "İkinci yarı çok etkili bir oyun oynadık. Bizim için iyi bir prova oldu. İlk maçım olmasına rağmen iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum. Kazakistan maçını en iyi şekilde bitirip ülkeye dönmek istiyoruz. Mental açıdan çok yorucu bir sezon geçirdik ama burası milli takım. Buraya gelince her şeyi bir kenara bırakıyoruz. Buraya gelmek herkese nasip olmuyor. Herkes bunun bilincinde" ifadelerini kullandı.

"AĞABEYLERİMİN İYİ OYNAMAMDA ETKİLERİ OLDU"

İlk maçına çıkmasından ötürü çok heyecanlı olduğunu ancak takımdaki ağabeylerinin motive ettiğini belirten başarılı oyuncu, "Heyecan vardı ama ağabeylerim beni çok sıcak karşıladı. Onların iyi oynamamda çok etkileri oldu. Maç içinde de beni motive ettiler, iyi oynamamda etkileri oldu" diye konuştu.

"UZUN YILLAR BU FORMAYI TERLETMEK İSTİYORUM"

Çalışmalarının milli takıma seçilmesinde etkin rol oynadığını belirten genç oyuncu, "Çalışmamın büyük etkisi oldu. Çok üzerine düştüm. Açıkçası bekliyordum seçilmeyi. Fatih hoca gençlere önem veren bir hocamız. A Milli Takım'da oynamak hedeflerim arasındaydı. Uzun yıllar burada bu formayı terletmek istiyorum. Sonra da Avrupa'ya gitmek istiyorum" şeklinde konuştu.