Galatasaray, Avusturya'da sürdürdüğü birinci etap yurt dışı kamp hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı.

Galatasaray, Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında sürdürdüğü kamp çalışmalarında dün SV Ried ile oynanan hazırlık maçında 45 dakikadan fazla forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki sarı-kırmızılılar, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde pas çalışmasına geçti. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar üzerinde durulan bir maç yapan Galatasaray, son bölümde ise iki kaleli yan top çalışması yaparak birinci etap yurt dışı kamp çalışmalarını tamamladı.

Sarı-kırmızılı takımda Hakan Balta ve Emre Can Coşkun, hazırlanan program dahilinde takımdan ayrı özel çalıştı. SV Ried maçında baş ve sırt bölgesine darbe alan Sercan Yıldırım ise rejenerasyon çalışmasını sağlık ekibinin kontrolünde gerçekleştirdi.

3 GÜN İZİN

Bu akşam yerel saatle 21.15'te Avusturya'dan İstanbul'a dönecek olan Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah saat 10.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürecek.

Galatasaray, üç günlük iznin ardından 20 Temmuz Pazartesi günü İstanbul'dan Avusturya'ya hareket ederek ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Bu kamp döneminde Celta Vigo (22 Temmuz Çarşamba), Udinese (25 Temmuz Cumartesi) ve OGC Nice (28 Temmuz Salı) ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak olan sarı-kırmızılı takım, 31 Temmuz Cuma günü çalışmalarını tamamlayarak İstanbul'a dönecek.

Avusturya kampı sona erdi

Avusturya kampı sona erdi