Trabzonspor'da hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları sürerken, bugünkü idman defans oyuncusu Aykut Demir ile Marko Marin'in tartışmasına sahne oldu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetimindeki idmanda yapılan çift kale maçta futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlenirken, Marko Marin kendisine sert giren alt yapı oyuncusu Melih'le tartıştı. Melih özür dilemesine rağmen Melih'in üzerine yürüyen Marin'e Aykut tepki gösterdi. Aykut Demir ile Marko Marin arasında ağız dalaşı yaşanırken, duruma sinirlenen Marko Marin idmanı yarıda bırakırken, ardından aracıyla tesislerden ayrıldı. Marin'in idmandan çıkarken, "Olanı görüyorsunuz, burası kulüp" manasında tepkisini dile getirdiği kaydedildi. İdmanda sakatlanan Yusuf Erdoğan da idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Antrenmana kulüple sorunları olan ve sözleşmesinin feshedilmesi için görüşmelerde bulunulan Constant ile A Milli Takım kampından henüz dönmeyen Okay Yokuşlu ile ülkelerinin milli takım kamplarında bulunan Cavanda, Erkan Zengin ve M'bia katılmazken, sakatlığı bulunan Mehmet Ekinci ise salonda çalıştı.

Aykut’la tartışan Marko Marin tesislerden ayrıldı