Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Aşağılanmış hakemlerle bu iş yürümez. Halis Özkahya, Beşiktaş maçında bizi katletti. Hakemlerin içerisinde kutuplaşma var. Federasyon araştırma yapsın" dedi.

Hafta sonu oynanan derbi maçta Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 3-2 mağlup olmasının ardından bu müsabaka ile alakalı sarı-lacivertli başkan Aziz Yıldırım, bugün bir basın toplantısı düzenledi. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında Yıldırım, kendileri aleyhine verildiğini iddia ettiği hakem kararları için sert açıklamalar yaptı.

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkan satır başları şöyle:

"Bu toplantı maçın neticesine bakılarak yapılmıyor. Şenol Güneş, Hamza Hamzaoğlu ve Fikret Orman'ın açıklamalarıyla Beşiktaş maçı sonrası Mahmut Uslu'nun yapmış olduğu açıklamalar aynı seviyede. Ancak Uslu hariç hiçbiri disiplin kuruluna sevk edilmedi.

Halis Özkahya geçmişte yapmış olduğu hataların etkisinde kalarak mı yaptı bu hataları. Özkahya sezon başında koşu testinden geçemedi ancak geldi derbi maçı yönetti.

Hakemlerin içerisinde kutuplaşma var. Federasyon araştırma yapsın.

Biz 70 milyon Euro harcama yaptık, bu harcamalar bir hakemin kararı ile bir çırpıda kenara atılamaz.

Beşiktaş maçında Halis Özkahya bizi resmen katletti.

Herkesi uyarıyorum… Futbolun federasyon tarafı iyi organize edilmeli. Saha komiserinin parasını ben ödüyorum. Benim futbolcumun kolunu tutamaz o.

Dün Deniz Çoban dürüstçe bir açıklama yaptı ve bütün eski hakemler ateş püskürttü. Hakem açıklama yapınca neden herkes korkuyor. Gayet dürüstçe bir açıklamaydı. Bir kez daha yaparsa gitsin düdüğünü assın."

Aziz Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu'nun düzenlediği basın toplantısı soru-cevap şeklinde devam ediyor.

Aziz Yıldırım sert konuştu!

Aziz Yıldırım sert konuştu!