Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, futbol takımı ile yemekte bir araya geldi. Futbolcular, yönetime Ajax ve Galatasaray maçları için galibiyet sözü verdi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın ev sahipliğinde Faruk Ilgaz Tesisleri'nde organize edilen yemeğe; yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenilen akşam yemeğinde keyifli dakikalar yaşanırken, futbolcular Yıldırım'a Ajax ve Galatasaray maçlarında galibiyet sözü verdiler.

Yemeğin ardından genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu ile teknik direktör Vitor Pereira FB TV'ye konuştu.

USLU: "ÖNÜMÜZDE ÖNEMLİ MAÇLARIMIZ VAR"

Mahmut Uslu, çok yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını ifade ederek, "Hem milli maçlar hem Avrupa hem de lig maçları üst üste geldi. Zaten biz deplasmanlara takımla birlikte gidiyorduk. İlk defa hep beraber bir arada olabildik. Önümüzde önemli maçlarımız var. Bir aile olarak herkese bunu göstermek istedik. İnşallah önümüzdeki dönemde hem Avrupa Ligi'nde hem de ligde yine eskiden olduğu gibi liderliğe oynayarak, taraftarlarımızın yüzlerini güldürmek istiyoruz, amacımız bu. O yüzden bu yemeği Samandıra'da değil Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapmaya karar verdik" dedi.

PEREIRA: "BÖYLE BİR AKŞAMDA BİR ARAYA GELMEK ÇOK ÖNEMLİYDİ"

Teknik direktör Vitor Pereira da, Aziz Yıldırım ve yöneticilere davet nedeniyle teşekkür ederek, "Saha dışında böyle anlarda beraber olmak ve görüşlerimizi paylaşmak her zaman güzeldir. Özellikle önümüzde çok önemli iki tane maç varken, böyle bir akşam yemeğinin önemi bizim için bir kat daha artıyor aslında. Biz burada hep birlikte olduğumuzu gördük. Birbirlerimizle görüşlerimizi paylaştık. Çünkü bizi bekleyen çok önemli iki karşılaşma var ve bir arada olmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Fenerbahçe için en iyisini yapmak zorunda olduğumuzun farkındayız. Ve bu amaçla da bu akşam bir araya geldik. Takım halinde birlikteydik ve takım ruhumuzu gördüğümüzü düşünüyorum. Bu maçlara ne kadar hazır olduğumuzu da hep birlikte hissettik. Böyle bir akşamda bir araya gelmek çok önemliydi" diye konuştu.