Fenerbahçe'nin hazırlık maçında İran takımı Zob Ahan'ı 7-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın yeni transferi Abdoulaye Ba, "Hedefimiz kazanmaktı, bu seneki her maçta olduğu gibi. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hep kazanarak gitmek istiyoruz" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına devam eden sarı-lacivertliler, Düzce'de İran takımı Zob Ahasn ile karşılaştı ve mücadelen 7-0'lık farklı bir skorla galip ayrıldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin yeni transferi defans oyuncusu Abdoulaye Ba, kendileri için önemli bir galibiyet olduğunu belirterek, "Kazanmak önemliydi, kendimize güvenimizi arttırmamız açısından. Hedefimiz kazanmaktı, bu seneki her maçta olduğu gibi. İyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Hep kazanarak gitmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de ulaşabildiğimiz yere kadar ulaşmak istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz ve güzel bir başlangıç yaptık bu akşam. Kendimize güvenimizi arttırdık. Umarım bu şekilde devam ederiz" dedi.

"ÇOK ÇALIŞANIN SAHADA OLACAĞINA İNANIYORUM"

"Lige kadar hazır olmak, lige kadar bu uyumu en üst seviyeye getirmek önemli" diyen Ba, "Arkadaşlarım bu konuda bana fazlasıyla yardımcı oldular. Onların yardımları sayesinde çalışmalarımızı en iyi şekilde sürdürüyoruz. İyi çalışmak zorundayız. Bizim için en önemli hedef, hep daha ileriye gidebilmek. Oynamak için iyi çalışmak mecburiyetindeyiz. Çok çalışanın, antrenmanlarda iyi performans gösterenin oynamayı hak ederek sahada olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.