İspanyol ekibi Barcelona'da sakatlık şoku devam ediyor. Messi'nin ardından Iniesta'da sakatlık geçirdi. Yıldız futbolcu en az 1 ay yok.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da sakatlık sorunu devam ediyor. Sol dizinden yaşadığı sakatlık sebebiyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin ardından dün devler liginde oynanan Bayer Leverkusen mücadelesinde Andres Iniesta da sakatlandı. Karşılaşmanın 60. dakikasında sakatlanan ve yerini Jordi Alba'ya bırakan tecrübeli oyuncunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

10 OYUNCU SAKATLANDI

Katalan ekibinde sezon başından bu yana 10 oyuncu sakatlık geçirdi. Geçtiğimiz sezonun tamamında 15 oyuncusu sakatlanan Barcelona'da bu sezon henüz La Liga'da 6 hafta geride kalmasına rağmen 10 oyuncunun sakatlık geçirmesi soru işaretleri oluşturdu. Luis Enrique'nin ekibi Barcelona'da bu sezon Dani Alves, Claudio Bravo, Thomas Vermaelen, Jordi Alba, Douglas, Rafinha, Neymar, Sandro Ramirez, Lionel Messi ve Andres Iniesta çeşitleri sakatlıklar geçirerek takımlarını farklı sürelerle yalnız bıraktı.

5 GÜNDE 2 ÖNEMLİ OYUNCUSUNU KAYBETTİ

Yıldız oyuncu Messi, La Liga'nın 6. haftasında oynanan Las Palmas mücadelesinde sakatlık geçirirken, bu maçın ardından Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leverkusen mücadelesinde ise Andres Iniesta sakatlandı. Tecrübeli ortasaha oyuncusunun sağ üst arka adalesindeki problemden dolayı en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

ENRIQUE: "ŞAKA GİBİ"

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, dün oynanan Leverkusen mücadelesinin ardından düzenlenen basın toplantısında yaşanan sakatlıklara ilişkin yaptığı yorumda, "Çok üzücü bir haber. Üst üste gelen sakatlıklar sanki şaka gibi" dedi.