Galatasaray'da borçların yapılandırılması ve gayrimenkullerin kullanılmasıyla alakalı başkan Dursun Özbek'in genel kurula sunduğu çözüm önerileri oylamaya sunuldu. Oylamada Özbek ve yönetim kuruluna genel kurul yetki verdi.

Sarı-kırmızılı kulüpte yapılan mali olağan genel kurulda gerçekleştirilen, "yetki" oylamasında kurul mevcut yönetimin borçların yapılandırılması ve gayrimenkullerin kullanılmasıyla ilgili projelerle alakalı oylama yapılmasının ardından Galatasaray Genel Kurulu'na yetki verildi.

Faaliyetlerin yürütüldüğü hukuki işlemler ve tasarruf gerçekleştirilmesi açısından yetki verilmesi konusunda ilk olarak yapılan oylama, kredi borç temliklerinin yeniden yapılandırılması ve yapılacak olan kredi sözleşmelerini teminen kulübün mülkiyetinde bulunan menkul ve gayrimenkul üzerine 3. kişiler üzerine şahsi haklar konusunda Dursun Özbek ve yönetimine yetki verildi. Yetki verilmesini sağlayan oylamada genel kurulda bulunan üyelerin büyük bir kısmı mevcut yönetime net bir destek verdiği gözlendi.