Bursaspor'da sezon başında sözleşme yenilemediği için kadro dışı bırakılan genç futbolcu Batuhan Altıntaş, Alman ekiplerinden Hamburg ile anlaştı.

Yeşil-beyazlı kulüpte sezon başında yeni sözleşme konusunda anlaşamayan ve kadro dışı bırakılan Batuhan Altıntaş, Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile anlaştı. Babasıyla birlikte Almanya'ya giden genç futbolcu, Hamburg ile 2+2 yıllık sözleşme imzaladığını twitter hesabından açıkladı. Kendisini yetiştiren hocalarına teşekkür eden genç futbolcu, "6 yıl boyunca elimden geldiğince formamı giydiğim alt yapı hocalarıma ve A takımdaki ağabeylerime teşekkür ediyorum. Büyük Bursaspor taraftarına da teşekkür ediyorum. Memleketim Kocaeli olmasına rağmen Bursaspor ikinci evim oldu. Üzerimde emeği geçenlere haklarını helal etmelerini istiyorum. Bursaspor'a da bundan sonraki dönemlerinde başarılar diliyorum" diye konuştu.

Bursaspor'un bu transferden dolayı yetiştirme bedeli olarak 400 bin Euro alacağı öğrenildi. Bursaspor'da 3 yılda 13 resmi maçta 352 dakika oynayan genç futbolcu gol atma başarısı gösteremedi.