Medipol Başakşehir'in tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün, yaşanan terör olaylarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Oyuna gelmemek çok önemli. Halk olarak düşünce anlamında kendimizi yenilememiz gerekiyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Medipol Başakşehir'de hazırlıklar sürüyor. Öğle saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli oyuncu Bekir İrtegün, terör olaylarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Çok zor günler geçiriyoruz. Tarihten gelen kanayan bir yara. İnsanın çok şey söyleyesi geliyor ama dikkatli olmamız gerekiyor. Çok insanın canı yanıyor. Şehitlerin aileleri kadar bu acıyı hissedemeyiz. En çok onların canı yanıyor. Birçok örnek var. Yaşadığımız coğrafyanın biraz altında bundan birkaç yıl önce "Arap baharı" adı altında yaşanan şeyler var. Sınır Suriye'de yaşananlar var. Biz halk olarak o kesimlerden farklıyız diye düşünüyorum. Oyuna gelmemek, o tarz şeyleri yaşamamak çok önemli. İnşallah o günleri görmeyeceğiz. Aşırı derecede üzgünüz. Bir olmak zorundayız. Şanlı bayrağımızı giyip konuşuyoruz ama insanların düşünce anlamında da bir şey yapılması gerekiyor. Tepeden değil ama halk olarak düşünce anlamında kendimizi yenilememiz gerekiyor. Şehit ailelerine sabır, şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

"SON YILLARDA EN İYİ HOCAYA SAHİP TAKIMA KARŞI OYNAYACAĞIZ"

Beşiktaş ile oynayacakları 4. hafta mücadelesini de değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Yapmak zorunda kaldığımız bir iş var. Önemli bir maça çıkacağız. İyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Lige iyi başlayamadık ama Bursa galibiyeti ile özgüven tazeledik. Lige iyi giren, nokta transferler yapan ve bana göre son yıllarda en iyi hocaya sahip olan bir takım ile oynayacağız. Zor bir maç bizi bekliyor ama Beşiktaş ve Akhisar maçlarından istediğimiz sonuçları çıkarmak için elimizden geleni yapıp, bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Taktik çalışmalarında da önlemlerimizi alıp motive olmaya çalışacağız ama önemli olan maç saatinde bunları yapabilmek. Çok iyi ayakları var. Oğuzhan özellikle çok iyi başladı. Bunlar önemli ama esasta sizin ne yapabileceğiniz daha önemli. Biz bu tarafı ile ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.

Bekir İrtegün’den ’provokasyon’ uyarısı