Fenerbahçe ile yollarını ayıran Bekir İrtegün, yeni kulübü Medipol Başakşehir ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Medipol Başakşehir, sarı-lacivertli kulübün sözleşme yenilemediği 31 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu Bekir İrtegün ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Mustafa Saral ve Mesut Altan da katıldı. Törende konuşan Bekir İrtegün, "Medipol Başakşehir'de uzun bir süreç beni bekliyor. Herkesin gönlünde yeri olan bu güzel camia geçen seneki başarısına bu sezon da ekleyecektir. Abdullah hocanın ve ekibinin varlığı, başkanımızın yaklaşımları çok etkili oldu. Kulüp çalışanları ve kulübün düzenlerini de ele aldığımızda huzurlu şekilde imza atacağız. UEFA'da da bu güzel aileyi güzel şekilde temsil edeceğiz" şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'YE KIRGINLIĞIM YOK"

İmza töreninde bir gazetecinin, "Fenerbahçe'ye kırgınlığın var mı?" sorusuna ise Bekir, "Hiçbir kırgınlığım yok. Ayrılma nedenleri konuşuldu. Bundan sonra burada nasıl başarılı olabilirim ona yoğunlaşmak istiyorum. Bana teşekkür edildi. Devam edilemeyeceği söylendi. Zaten 6-7 kişi ayrıldık. Hedefleri olan bir camiaya geldim. Daha çok burası hakkında konuşmak istiyorum" dedi.

SARAL: "EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ"

Asbaşkan Mustafa Saral ise, "Kendisine Medipol Başakşehir ailesi olarak teşekkür ediyoruz. Geçen seneki başarımızın tesadüf olmadığını bu sene ispatlama adına en büyük transferimiz olarak gördüğümüz Bekir kardeşimiz ile inşallah UEFA'da ve Süper Lig'de başarıya emin adımlarla ilerleyeceğimize inanıyoruz. Kendisine güveniyoruz. Kulübümüze ve tüm spor camiasına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.