Sarı-lacivertli kulübün Ülker Sports Arena’da gerçekleştirdiği Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan adaylardan Hulusi Belgü, yayınladığı ilanda başkan Aziz Yıldırım'ı tehdit ettiği yönündeki iddialara sert tepki göstererek, “Verdiğimiz ilanda da 3 Temmuz konusunda sizinle aynı fikirdeyiz. 2011 şampiyonluğu anasının ak sütü gibi Fenerbahçe'ye helaldir. Bu konuda Fenerbahçe'nin haklarını savunacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sayın başkan verdiğimiz ilanla ilgili konuşuyor. Tehdit diyor, silah diyor, vurdurmak diyor. Burada herkes beni tanır. Benim bu zamana kadar vurmakla, vurdurmakla ilgili en ufak iş yaptığımı yaptırdığımızı gördünüz mü?" diye konuştu.

“KAÇ PARA VERDİĞİMİZİ SİZ DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ”

"Fenerbahçe Kulübü'nün açık vermesinin en büyük sebebi yanlış transferler" diyen Belgü, "Şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Biz nerede yanlış yapıyoruz? Kaç para verdiğimizi siz daha iyi biliyorsunuz. Adam B takımıyla idmana çıkıyor. Bu paralar sizin benim param değil, tamircinin, yenildikten sonra ağlayan çocuğun parası. Bu duruma son vereceğiz. Futbol için profesyonel ekip kuracağız” dedi.

“FENERBAHÇE HEP ŞAMPİYON OLACAKTIR”

İkinciliğin Fenerbahçe için başarı olmayacağını dile getiren Hulusi Belgü, başkan Yıldırım ve üyelere "Galatasaray'ın şampiyonluk kutladığı bir dönemde size 17 yılda 6 şampiyonluk yetiyor mu?" sorusunu yöneltti. Belgü, “Bir dönem takımımızda görev alan Löw, ikincilik yüzünden görevine son verildi. Futbolda şampiyon olmasak da olur diye bir şey yok. Fenerbahçe hep şampiyon olacak. Kaybedilmiş bir şampiyonluktan sonra dünya şampiyonu Löw'ü gönderdik. Fenerbahçe hep şampiyon olacaktır" şeklinde konuştu.