Bursaspor, bu sezon takımdan ayrılmak istediğini açıklayıp, antrenmanlara katılmayan Fernando Belluschi için noter tespiti yapacak.

Yeşil-beyazlı takımda Fernando Belluschi krizi büyüyor. Ailesinin Bursa'yı artık istemediğini ifade ederek takımdan ayrılmak isteyen Belluschi, yeni sezon hazırlıklarına katılmadı. Yeşil-beyazlı takımla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan yetenekli futbolcunun, yönetimle randevu almasına rağmen gelmediği ortaya çıktı. Bursaspor yönetimi, antrenmanlara çıkmayan Belluschi için noter tespiti yapacağı öğrenildi. Ayrıca Arjantinli yıldız ile İspanyol kulübü Villareal'in ilgilendiği iddia ediliyor.

YERİNE JORQUERA

Belluschi'nin yerine ise Eskişehirspor'un eski futbolcusu Cristobal Jorquera'yı transfer etmek istiyor. 2013 yılında Ertuğrul Sağlam ile Eskişehirspor'da çalışan ve geçen sezonu İtalya'nın Parma takımında geçiren Şilili orta saha oyuncusu Jorquera, yeşil-beyazlı takımın listesine girdi. İtalyan kulübüyle sözleşmesi sona eren yetenekli oyuncunun Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.