Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarına ilişkin, "Teknik heyet ile bir konuşma yapmadım. Ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göksel Gümüşdağ ile iyi bir dönem geçirdiklerini belirten başkan Orman, "İyi işler yaptı. Bir spor adamı olarak Sportif A.Ş. projesini destekliyorum. Bu projeyi ortaya koyduğu Federasyon onayını aldı. Bizde destek verdik ama buna liderlik yaptı. Bir dönem daha buna liderlik yapması ve eksikliklerin giderilmesi için önemliydi" dedi.

"TEKNİK HEYET İLE BİR KONUŞMA YAPMADIM, KONUŞTUKTAN SONRA NE YAPACAĞIMIZA KARAR VERECEĞİZ"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, her zaman başlamadan önce yapılan transferlerle ile alakalı olarak umutlandıklarını belirterek, "Önemli olan takım olmak. Beşiktaş'ta genel bir futbol kalitesi ve bir takım iskeleti vardır. O iskelet üzerinde gerekli transferleri ve hedeflediğimiz noktaları sezon başında açıklamıştık ve oralara transfer yapmıştık. Bir iki oyuncumuzda bir sakatlık konusu var. Veli'nin 2-3 hafta içerisinde takıma dönmesi söz konusu. Daha takımımız dün döndü. Teknik heyet ile bir konuşma yapmadım. Ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz. Beşiktaş'ta transfer çalışmaları şimdi, sezon sonu ve bir dahaki sezon için şimdiden başlamış durumda. Gerekliyse yapacağız" şeklinde konuştu.

"BİR KULÜP BAŞKANINI HER DAKİKA BİR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA BIRAKMAYIN"

Bir basın mensubunun "Finansal Fair Play noktasında UEFA ile yapılan anlaşma gereği çok dikkatli adım atıyorsunuz. Bu anlaşma sağlanan oyuncu ile birlikte UEFA'nın vereceği bir karar var mı? sorusuna ise Orman, anlaşma sağlaan basında çıkan Hakikaten bu masa başı haberlere gülüyorum. Cevap vermeyeyim diyorum. O kadar çok masa başı haber üretiliyor ki. Biz gideceğiz de UEFA'ya soracakmışız da, o da bize böyle diyecekmiş. Böyle bir saçma sapan bir haber olabilir mi? Beşiktaş Kulübü'nün bir bütçesi var. Bütçe içerisinde yönetilecek. Bu bütçesinin dışarısına çıkarsanız. Demek ki anlaşmanın dışına çıkarsınız. Özellikle bu sosyal medya ile beraber devamlı söylüyorum; haberi yapanlar haber yapacaklar. Gizli bir haberimiz olsa da ortaya çıkarıp yapacaklar. Bu sizlerin işi. Fakat yalan, masa başı haberi yapmayın. Her seferinde çıkıyoruz, bunlara cevap veriyoruz. Bir kulüp başkanı, bir kulüp yöneticisini her dakika bir açıklama yapmak zorunda bırakmayın ayıp. Artık sıkıldık bu işlerden, palavradan başka bir şey değil" dedi.

Basın mensuplarının Gökhan İnler ve Ozan Tufan ile basında çıkan haberlerle ilgili sorusuna ise Başkan Orman, "İsimler her zaman geçer" şeklinde cevap verdi.