Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, hafta sonu oynanacak Gençlerbirliği maçına atanan hakem Fırat Aydınus hakkında tespitlerde bulundu ve MHK'yı takipte olduklarını ifade etti.

UEFA Avrupa Ligi'nde Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşılaşacak Beşiktaş'ta bu müsabaka öncesi siyah-beyazlı takımın başkanı Fikret Orman basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Orman'a ligde Gençlerbirliği ile oynanacak maça Fırat Aydınus'un atanması ile ilgili gelen bir soru üzerine, "Bugün UEFA maçımız var ve hafta sonu ligde oynanacak maçla alakalı konuşmak istemiyorum ama şunu da bütün kamuoyu ailesinin bilmesini isterim; Beşiktaş Türkiye'nin en eski en köklü camiası. Biz de bunun ağırlığı ile bu kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Şu anda da yeni bir MHK geldi. Biz MHK ile alakalı biz iyi niyetliyiz ve takip edeceğiz demiştik. Yapılan tüm atamaların sadece bizim maçımız değil, tüm atamaları yakından takip ediyoruz ve benle arkadaşlarımızın tecrübesi ile bunların alt satırını okuyabilecek tecrübedeyiz. İnşallah yanılıyorumdur. Temennim budur ama sahada centilmence oyun oynanan ve sahada bunun sonucunun belirlendiği bir lig olmasını temenni ediyorum. İnşallah da o şekilde olur. Ben de umarım o alt satırlarda yanılıyorumdur. Alt satır sözlerimi dinleyenler anlar" yanıtını verdi.

"İtirazınız olacak mı" şeklinde gelen bir soru üzerine, başkan Orman şöyle konuştu:

"Umarım düşüncelerimde yanılırım. İtirazımız da olmayacak. Atama yapılmış ve Fırat Aydınus'ta tecrübesi belli olan bir hakem. Bir tek ben Beşiktaş maçıyla alakalı konuşmak istemiyorum. Yapılan tüm atam alakalı izlemedeyiz. Bunun arkasındaki niyeti inşallah benim o düşündüğün niyetlerde değildir diye umut ediyorum" dedi.