Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Nice ile oynadığı hazırlık maçından 2-2 berabere ayrıldı.

Beşiktaş, Fransız ekibi Nice ile Gleisdorf Stadı'nda oynadığı hazırlık maçına; Günay Güvenç, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Ramon Motta, Andreas Beck, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Jose Sosa, Kerim Frei, Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek 11'i ile çıktı.

Oyunun ilk dakikalarında topa daha fazla sahip olan Beşiktaş, ilk dakikalarda bulduğu gol fırsatlarını değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda iki takım da birçok gol pozisyonu bulsa da top ağlara gitmedi. Maçın ilk devresi sona ererken, Nice öne geçmeyi başardı. Niceli oyuncu Plea ceza sahası içi sol çaprazdan topu ağlara göndererek takımı 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Nice'nin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Siyah-beyazlılar ikinci yarıya daha istekli başladı. 61. dakikada Oğuzhan'ın derinlemesine pasına hareketlenen Cenk, ceza sahası içinde topu ağlara göndererek takıma eşitliği getirdi. (1-1) Fakat 64. dakikada Nice hızlı hücumdan bulduğu golle yeniden öne geçti. (1-2) Dengeli devam eden maçın sonunda Beşiktaş skoru tekrar eşitlemeyi başardı. 82. dakikada sağ kanattan serbest vuruş kullanan Oğuzhan'ın ortasında Cenk'in kafa vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu Necip ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmayınca mücadele 2-2 berabere sona erdi.