Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, hakkında basında yer alan haberlerin doğru olmadığını belirterek, Beşiktaş maçına konsantre olduğunu ve bu maçı sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de, akşam saatlerine gerçekleşen antrenman sonrası, takımın Hollandalı yıldızı Robin van Persie FB TV'ye açıklamalarda bulundu. Hafta sonu deplasmanda oynayacakları derbi maçına ilişkin açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, "Gerçekten hazırlıklarımız iyi gidiyor. Çok iyi çalışıyoruz ve bu hafta 3. yoğun antrenmanı da geride bıraktık. Takım halinde çok iyi durumdayız. Hafta sonunda Beşiktaş ile oynayacağımız karşılaşma için sabırsızlanıyorum. Bu ülkedeki ilk derbi maçımı oynayacağım. Beşiktaş maçını sabırsızlıkla bekliyorum" şeklideki konuştu.

"BURSASPOR MAÇINDAN SONRA HİÇBİR YERE RÖPORTAJ VERMEDİM"

Son dönemde basında hakkında çıkan haberler hakkında da konuşan van Persie, "Bu konuya ilişkin sadece kısa bir mesajım var. O da şu; ben Bursaspor maçının ardından hiçbir şekilde, hiçbir yere röportaj vermedim. Kimseyle de konuşmadım. Benim ağzımdan söylenmiş gibi ortaya atılan yorumlar ve çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Ben Beşiktaş maçını bekliyorum ve sadece bu maça konsantre oldum. Benim ağzımdan söylenmiş gibi yazılan hiçbir şey doğru değildir. Ben hiçbir yere herhangi bir açıklama yapmadım" diye konuştu.