Beşiktaş Kulübü'nün 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu toplantısında, kulübün net borcunun 926 milyon TL olduğu açıklandı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 2015 yılı 4. Olağan Divan Kurulu toplantısı, geniş bir katılımla gerçekleşti. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz açılış konuşmasında Divan kurullarının artık salonlara sığmadığını ve bu yüzden salon değiştirmek zorunda kaldıklarını belirtti.

KARADENİZ: "BJK TV'DE ESKİ OYUNCULAR YAYINLANSIN"

Beşiktaş televizyonun eski oyuncularını yayınlanmasını gerektiğini söyleyen Yalçın Karadeniz, "Bu arkadaşlarımız hatıralarını bize anlatmaları için biz hangi kanala gitmeliyiz? Bizim televizyonumuz varken biz niye bunları yapıyoruz? Bunları tanıtmak için oraya buraya müracaat mı etmeliyiz. Bizim televizyonumuzda neden bunları göremiyorum. Televizyonu açıyoruz birtakım muhabbetlerle karşılaşıyoruz. Son dönemde biraz azıttılar. "Ulan" diye konuşuyorlar. Her şeyi başkandan mı bekleyeceğiz? Hakkını teslim etmek lazım. Yalnız çalışıyor. İletişim komitesinin başındaki ne yapıyor? Sadece maç sonu açıklama mı yapacak? Ona da danışmanlık yapan ve önemli ücret ödediğimiz isimler ne yapıyor? Biz bu insanları değerlendiremiyoruz. Onların bilgilerinden yararlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

SİYAH-BEYAZLILARIN NET BORCU 926 MİLYON TL

Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz'in konuşmasından sonra Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, Beşiktaş'ın toplam borcunu açıkladı. Denetleme Kurulu'na göre siyah-beyazlıların toplam borcunun 1 milyar 117 milyon 762 bin TL olduğunu 191 milyon 167 bin TL olan alacakların düşüldüğünde de toplam net borcun 926 milyon TL olduğunu söyledi.