Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında karşılaşacağı Skenderbeu maçı hazırlıklarını tamamladı.

2015-2016 sezonunun ilk Avrupa maçına yarın çıkacak olan Beşiktaş, Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde tamamladı. Basın mensuplarına 15 dakikası açık olan siyah-beyazlı takımın antrenmanını düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan Şenol Güneş'in öğrencilerinin basına açık 15 dakikalı çalışmaları bu şekilde sona erdi. Antrenmanın basına kapalı olan bölümünde ise Beşiktaş'ın Skenderbeu maçı öncesi son taktik idmanını yapacağı bildirildi.

Beşiktaş'ta yarın oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçı olan Skenderbeu karşılaşmasında siyah-beyazlı takım adına cezalı Olcay Şahan ve sakatlığı süren Oğuzhan Özyakup bu müsabakada forma giyemeyecek.

Öte yandan siyah-beyazlı takımın antrenmanını izlemeye gelen başkan Fikret Orman'ın idmanın yapıldığı stada girişi sırasında ise küçük bir problem yaşandı. Kapıda duran Tiran polislerinin başkanı stattan içeriye almaması üzerine Beşiktaş'ın yöneticileri ve medya sorumluları kapıya giderek Orman'ın içeri alınmasını sağladı. Başkan Fikret Orman'ın bu olaya çok sinirlendiği gözlendi.