Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda seçime gitme kararı aldığını açıkladı.

İşte Orman'ın seçim açıklaması:

"Herkesin elinde bir hesap makinesi, şunu al başkan, bunu yap başkan. Sosyal medya ve medya üzerinden Beşiktaş'ı yönetmeye çalışıyorlar. Zor bir sürece giriyoruz. Bu süreçte hepimizin heyecanımızın artması lazım. 6 yıl oldu, hepimiz yorulduk. Silkelenmemiz lazım, hepimizin silkelenmesi lazım. Yarın yönetim kurulu toplantısında yeni bir yönetim seçme kararı alacağım.

Yeni bir mücadele için seçime gideceğim. Aday olmak isteyenler, konuşanlar, borcu düşürmek için projeleri olanlar, kamuoyu önünde kulis yapanlar, herkes için güzel bir fırsat. Buyursunlar, tenkit etmek değil de nasıl çözeceklerini anlatsınlar. Yani hodri meydan. Troll hesaplar varmış, yönetiyormuşum. Öyle söylüyorlar. Ben troll nedir onu bilemem. Bir kişi bir alakamı göstersin, ben başkanlığı bırakırım. Tek yaptığım iş Beşiktaş'ın saygınlığı, itibarı... Beşiktaş'ın saygınlığını kimseye ezdirmedim.

Geldiğimde 2 büyük var diyorlardı. Tek büyük var Beşiktaş dedim. Dünyanın her yerinde konuşulan bir Beşiktaş olacak dedim. Genç arkadaşlarımız mesaj atıyor telefondan. Başkan şunu al, bunu al. Biz bilmiyoruz sanki. Herkes gelsin aday olsun. Yeni yönetim kurulumuzu seçelim. Hiç merak etmeyin. Bizim sağlığımız olduğu sürece biz bu kulübün neferiyiz. Biz ne kara kışlar gördük, bunları da aşarız."

NTV Spor